Dé oplossing voor

Rail Rookies

Het Spoorwegmuseum heeft een te gekke, stoere en grappige kidsclub: Rail Rookies! De club is voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar die fan is van het museum en meer wil weten over treinen en het museum zelf.

Niet ontsporen

Om zo'n kidsclub aan te sturen is het belangrijk dat de boel niet ontspoort. Kinderen krijgen een clubblad en allerlei leuke extra's en persoonlijke post. Om dat goed te regelen en de contributie automatisch te kunnen verwerken heeft IT4web een ledenadministratiesysteem voor de kidsclub gerealiseerd.

De trein gaat rijden

Ouders kunnen hun kinderen inschrijven op de inschrijfpagina. De inschrijving komt aan in het ledenadministratiesysteem en de trein rijdt verder. Zo krijgen ouders een e-mail met de iDeal betaallink en wordt het lidmaatschap na betaling geactiveerd.

Tussenstop: CRM-systeem

De inschrijvingen worden automatisch gekoppeld met het CRM-systeem van het museum. Rail Rookies krijgen daarbij een aparte status, zodat hun gegevens zijn beschermd. Rail Rookies krijgen gedurende hun lidmaatschap allerlei functies, zoals stoker of machinist. Het systeem regelt automatisch de nieuwe functie en "seint" dit door naar het CRM-systeem.

Met pensioen

Ook een stationschef gaat een keer met pensioen, dus de kidsclub kent ook een pensioenregeling. Het ledenadministratiesysteem voorziet hierin en kan de iets oudere Rail Rookies laten genieten van hun oude dag. Dat wordt niet alleen verwerkt in het ledenadministratiesysteem, maar ook in het CRM-systeem.

Meer oplossingen

Samen met onze klanten weten we de beste, op maat gemaakte oplossingen te realiseren.

CORNELS®

CORNELS®

CORNELS® is hét Nederlands topmerk in terrasoverkappingen, zonweringen en glassystemen. “We hechten meer waarde aan het buitenleven dan ooit. Thuis maken we het ons zo comfortabel mogelijk en betrekken we het buitenleven helemaal bij het wonen.”

Breinstraat

Breinstraat

Breinstraat is een online community voor jongeren en jongvolwassenen met niet aangeboren hersenletsel. Jongeren kunnen in een besloten omgeving met elkaar chatten, vragen stellen en video's met praktische tips en ervaringen bekijken.

Het Spoorwegmuseum

clouddiensten backup webapplicatie

Samen met Piersma.com en Denit heeft IT4web gezorgd dat het Spoorwegmuseum volledig in de cloud werkt, met een ticketshop in eigen beheer en koppelingen met de CRM-partner van het museum.

BLIJLES Onderwijs

webapplicatie

Een ambitieus bijlesbedrijf waar honderden jonge bijlesdocenten werkzaam zijn, hoe organiseer je dat veilig en efficiënt online?

Nieuwborgen.net

webapplicatie

Nieuwborgen.net heeft voor inwoners van de gemeente Oldambt in Groningen een "padwiezer" gelanceerd, om inwoners te helpen met verduurzaming.

Microsoft 365 back-up

clouddiensten backup

IT4web biedt voor klanten een volledige back-up van Microsoft 365 (Onedrive, Exchange & Sharepoint). Zekerheid voor een vast bedrag per maand.

JouwBespaarCoach

JouwBespaarCoach

Met een Energie Bespaarpakket kun je op eenvoudige wijze meteen starten met besparen. Verzilver je code, check je bouwmarkt en haal je pakket op.

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo is een leuke school met iets meer dan 520 leerlingen in Den Haag. Momenteel wordt er een nieuwe schoolgebouw gebouwd. Dat betekent fysieke en digitale verhuizing. IT4web helpt met de digitale verhuizing.