Dé oplossing voor

Breinstraat

Breinstraat is een online community voor jongeren en jongvolwassenen met niet aangeboren hersenletsel. Jongeren kunnen in een besloten omgeving met elkaar chatten, vragen stellen en video's met praktische tips en ervaringen bekijken.

Over Breinstraat

Breinstraat begon als informatie mobiele app, maar is in 2022 uitgegroeid tot een online community. Jongeren kunnen in een veilige omgeving ervaringen uitwisselen met anderen, gebruikmaken van online tools om te helpen bij het stellen en halen van doelen, hulpmiddelen vinden om anderen uit te leggen hoe ze kunnen helpen en video's bekijken van jongeren en professionals.

Dashboard

Jongeren komen na inloggen op hun eigen dashboard. Hierin kunnen ze eenvoudig favoriete content terugvinden, zoals vragen en video's, maar ook herinneringen zien voor het behalen van doelen. Op basis van thema's en trefwoorden kun je snel doorklikken naar relevante content.

Rocket.Chat integratie

Het helpt jongeren ontzettend om ervaringen te kunnen uitwisselen met anderen. Uit onderzoek bleek dat er grote behoefte was aan een chatomgeving met andere jongeren. De oplossing van Rocket.Chat paste goed bij de applicatie, de doelgroep en de wensen. IT4web realiseerde een implementatie van Rocket.Chat op de eigen omgeving van Breinstraat en er is een (OAUth)koppeling gebouwd zodat jongeren met hun Breinstraat account automatisch worden ingelogd in RocketChat.

Vimeo koppeling

Breinstraat bevat bijna 700 unieke video's met informatie. IT4web heeft een koppeling gebouwd met Vimeo. Hierdoor is er niet alleen een naadloze integratie, maar worden de thumnails die op Vimeo worden gemaakt ook automatisch op het Breinstraat platform getoond.

Meer oplossingen

Samen met onze klanten weten we de beste, op maat gemaakte oplossingen te realiseren.

CORNELS®

CORNELS®

CORNELS® is hét Nederlands topmerk in terrasoverkappingen, zonweringen en glassystemen. “We hechten meer waarde aan het buitenleven dan ooit. Thuis maken we het ons zo comfortabel mogelijk en betrekken we het buitenleven helemaal bij het wonen.”

Het Spoorwegmuseum

clouddiensten backup webapplicatie

Samen met Piersma.com en Denit heeft IT4web gezorgd dat het Spoorwegmuseum volledig in de cloud werkt, met een ticketshop in eigen beheer en koppelingen met de CRM-partner van het museum.

BLIJLES Onderwijs

webapplicatie

Een ambitieus bijlesbedrijf waar honderden jonge bijlesdocenten werkzaam zijn, hoe organiseer je dat veilig en efficiënt online?

Nieuwborgen.net

webapplicatie

Nieuwborgen.net heeft voor inwoners van de gemeente Oldambt in Groningen een "padwiezer" gelanceerd, om inwoners te helpen met verduurzaming.

Microsoft 365 back-up

clouddiensten backup

IT4web biedt voor klanten een volledige back-up van Microsoft 365 (Onedrive, Exchange & Sharepoint). Zekerheid voor een vast bedrag per maand.

Rail Rookies

Rail Rookies

Het Spoorwegmuseum heeft een te gekke, stoere en grappige kidsclub: Rail Rookies! De club is voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar die fan is van het museum en meer wil weten over treinen en het museum zelf.

JouwBespaarCoach

JouwBespaarCoach

Met een Energie Bespaarpakket kun je op eenvoudige wijze meteen starten met besparen. Verzilver je code, check je bouwmarkt en haal je pakket op.

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo is een leuke school met iets meer dan 520 leerlingen in Den Haag. Momenteel wordt er een nieuwe schoolgebouw gebouwd. Dat betekent fysieke en digitale verhuizing. IT4web helpt met de digitale verhuizing.