Dé oplossing voor

Nieuwborgen.net

Nieuwborgen.net heeft voor inwoners van de gemeente Oldambt in Groningen een "padwiezer" gelanceerd, om inwoners te helpen met verduurzaming.

Padwiezer

IT4web heeft voor nieuwborgen.net de padwiezer als online tool gerealiseerd. Inwoners kunnen de mogelijheden bekijken, maatregelen of advies aanvragen en deze aanvragen volgen. Nieuwborgen.net kan deze aanvragen in behandeling nemen en de gemeente kan de aanvragen goedkeuren. Alles in dezelfde online omgeving, zodat alle betrokken partijen snel en gemakkelijk aan deze verduurzaming kunnen werken.

Oplossing op maat

Omdat de regels, voorwaarden en mogelijkheden om te verduurzamen verschillen is samen met Nieuwborgen.net goed in kaart gebracht welke spelregels gelden. Zo wordt een dossier bevroren zodat een ambtenaar een subsidie-aanvraag kan beoordelen en kunnen inwoners daarna het resultaat van de beoordeling online raadplegen.

Koppeling met WATCH

Nieuwborgen.net maakt gebruik van WATCH projectbeheer. IT4web heeft de koppeling met WATCH gerealiseerd, waardoor alle informatie vanuit de Padwiezer wordt opgenomen in WATCH.

Meer oplossingen

Samen met onze klanten weten we de beste, op maat gemaakte oplossingen te realiseren.

CORNELS®

CORNELS®

CORNELS® is hét Nederlands topmerk in terrasoverkappingen, zonweringen en glassystemen. “We hechten meer waarde aan het buitenleven dan ooit. Thuis maken we het ons zo comfortabel mogelijk en betrekken we het buitenleven helemaal bij het wonen.”

Breinstraat

Breinstraat

Breinstraat is een online community voor jongeren en jongvolwassenen met niet aangeboren hersenletsel. Jongeren kunnen in een besloten omgeving met elkaar chatten, vragen stellen en video's met praktische tips en ervaringen bekijken.

Het Spoorwegmuseum

clouddiensten backup webapplicatie

Samen met Piersma.com en Denit heeft IT4web gezorgd dat het Spoorwegmuseum volledig in de cloud werkt, met een ticketshop in eigen beheer en koppelingen met de CRM-partner van het museum.

BLIJLES Onderwijs

webapplicatie

Een ambitieus bijlesbedrijf waar honderden jonge bijlesdocenten werkzaam zijn, hoe organiseer je dat veilig en efficiënt online?

Microsoft 365 back-up

clouddiensten backup

IT4web biedt voor klanten een volledige back-up van Microsoft 365 (Onedrive, Exchange & Sharepoint). Zekerheid voor een vast bedrag per maand.

Rail Rookies

Rail Rookies

Het Spoorwegmuseum heeft een te gekke, stoere en grappige kidsclub: Rail Rookies! De club is voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar die fan is van het museum en meer wil weten over treinen en het museum zelf.

JouwBespaarCoach

JouwBespaarCoach

Met een Energie Bespaarpakket kun je op eenvoudige wijze meteen starten met besparen. Verzilver je code, check je bouwmarkt en haal je pakket op.

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo is een leuke school met iets meer dan 520 leerlingen in Den Haag. Momenteel wordt er een nieuwe schoolgebouw gebouwd. Dat betekent fysieke en digitale verhuizing. IT4web helpt met de digitale verhuizing.