Dé oplossing voor

Microsoft 365 back-up

IT4web biedt voor klanten een volledige back-up van Microsoft 365 (Onedrive, Exchange & Sharepoint). Zekerheid voor een vast bedrag per maand.

Microsoft 365 back-up

"We nemen alles af bij Microsoft in de cloud, dan is het geregeld.. Toch?" is een zin die we vaak horen. Niets is minder waar. Want je blijft zelf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld een back-up. Microsoft bewaart verwijderde bestanden nog 93 dagen, maar het blijkt vaak langer dan die 93 dagen te zijn voor bedrijven erachter komen dat data mist. Bovendien is het verstandig om niet volledig afhankelijk te zijn van 1 dienstverlener.

Daarom biedt IT4web back-updiensten, waarbij data in verschillende datacenters in Nederland (of indien gewenst elders in de EU) wordt opgeslagen. Zowel voor Linux, Windows als Microsoft 365. Voor een vast bedrag per maand, wel zo helder.

Meer oplossingen

Samen met onze klanten weten we de beste, op maat gemaakte oplossingen te realiseren.

CORNELS®

CORNELS®

CORNELS® is hét Nederlands topmerk in terrasoverkappingen, zonweringen en glassystemen. “We hechten meer waarde aan het buitenleven dan ooit. Thuis maken we het ons zo comfortabel mogelijk en betrekken we het buitenleven helemaal bij het wonen.”

Breinstraat

Breinstraat

Breinstraat is een online community voor jongeren en jongvolwassenen met niet aangeboren hersenletsel. Jongeren kunnen in een besloten omgeving met elkaar chatten, vragen stellen en video's met praktische tips en ervaringen bekijken.

Het Spoorwegmuseum

clouddiensten backup webapplicatie

Samen met Piersma.com en Denit heeft IT4web gezorgd dat het Spoorwegmuseum volledig in de cloud werkt, met een ticketshop in eigen beheer en koppelingen met de CRM-partner van het museum.

BLIJLES Onderwijs

webapplicatie

Een ambitieus bijlesbedrijf waar honderden jonge bijlesdocenten werkzaam zijn, hoe organiseer je dat veilig en efficiënt online?

Nieuwborgen.net

webapplicatie

Nieuwborgen.net heeft voor inwoners van de gemeente Oldambt in Groningen een "padwiezer" gelanceerd, om inwoners te helpen met verduurzaming.

Rail Rookies

Rail Rookies

Het Spoorwegmuseum heeft een te gekke, stoere en grappige kidsclub: Rail Rookies! De club is voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar die fan is van het museum en meer wil weten over treinen en het museum zelf.

JouwBespaarCoach

JouwBespaarCoach

Met een Energie Bespaarpakket kun je op eenvoudige wijze meteen starten met besparen. Verzilver je code, check je bouwmarkt en haal je pakket op.

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo is een leuke school met iets meer dan 520 leerlingen in Den Haag. Momenteel wordt er een nieuwe schoolgebouw gebouwd. Dat betekent fysieke en digitale verhuizing. IT4web helpt met de digitale verhuizing.