Dé oplossing voor

JouwBespaarCoach

Met een Energie Bespaarpakket kun je op eenvoudige wijze meteen starten met besparen. Verzilver je code, check je bouwmarkt en haal je pakket op.

Vouchers

JouwBespaarCoach geeft inwoners de mogelijkheid om met simpele stappen te starten met besparen. Daarbij krijgt de inwoner een voucher, kiest hij/zij uit een aantal bespaarpakketten en kan dit pakket ophalen bij een winkel in de buurt.

Het systeem erachter

Gemeentes geven vouchers uit die in de online applicatie zijn gegenereerd. Zodra een inwoner de voucher inwisselt wordt zowel de voucher als het adres gemarkeerd. Winkels kunnen met de actie meedoen en pakketten aanbieden. Zodra een bestelling wordt geplaatst, ziet de betreffende winkel dat in een duidelijk overzicht.

Drukte spreiden

Winkels kunnen de drukte spreiden door per pakket een voorraad in te stellen en een maximale capaciteit per dag/week in te stellen. Inwoners zien alleen de pakketten met voldoende voorraad en kunnen een afhaalmoment reserveren, waarbij het systeem zorgt dat er niet teveel inwoners op hetzelfde moment hun bestelling afhalen.

Afrekenen

IT4web heeft in het systeem een aantal unieke kenmerken ingebouwd, waardoor automatisch alle acties worden geregistreerd. Daardoor krijgt de winkel van de gemeente de uitgegeven pakketten betaald. Omdat hier geen handwerk aan te pas komt worden altijd de juiste aantallen gefactureerd en uitbetaald. Bovendien voldoet de gemeente op deze manier aan alle eisen om de effectiviteit van de campagne te meten. Zo kunnen alle inwoners starten met besparen!

Meer oplossingen

Samen met onze klanten weten we de beste, op maat gemaakte oplossingen te realiseren.

CORNELS®

CORNELS®

CORNELS® is hét Nederlands topmerk in terrasoverkappingen, zonweringen en glassystemen. “We hechten meer waarde aan het buitenleven dan ooit. Thuis maken we het ons zo comfortabel mogelijk en betrekken we het buitenleven helemaal bij het wonen.”

Breinstraat

Breinstraat

Breinstraat is een online community voor jongeren en jongvolwassenen met niet aangeboren hersenletsel. Jongeren kunnen in een besloten omgeving met elkaar chatten, vragen stellen en video's met praktische tips en ervaringen bekijken.

Het Spoorwegmuseum

clouddiensten backup webapplicatie

Samen met Piersma.com en Denit heeft IT4web gezorgd dat het Spoorwegmuseum volledig in de cloud werkt, met een ticketshop in eigen beheer en koppelingen met de CRM-partner van het museum.

BLIJLES Onderwijs

webapplicatie

Een ambitieus bijlesbedrijf waar honderden jonge bijlesdocenten werkzaam zijn, hoe organiseer je dat veilig en efficiënt online?

Nieuwborgen.net

webapplicatie

Nieuwborgen.net heeft voor inwoners van de gemeente Oldambt in Groningen een "padwiezer" gelanceerd, om inwoners te helpen met verduurzaming.

Microsoft 365 back-up

clouddiensten backup

IT4web biedt voor klanten een volledige back-up van Microsoft 365 (Onedrive, Exchange & Sharepoint). Zekerheid voor een vast bedrag per maand.

Rail Rookies

Rail Rookies

Het Spoorwegmuseum heeft een te gekke, stoere en grappige kidsclub: Rail Rookies! De club is voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar die fan is van het museum en meer wil weten over treinen en het museum zelf.

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo is een leuke school met iets meer dan 520 leerlingen in Den Haag. Momenteel wordt er een nieuwe schoolgebouw gebouwd. Dat betekent fysieke en digitale verhuizing. IT4web helpt met de digitale verhuizing.