Wij zijn IT4web

We zijn een team van enthousiaste professionals, klaar om uw uitdaging om te zetten naar een succesvolle oplossing. Wij zijn een eerlijke sparringspartner en maken samen met onze klanten hun wensen realiteit.

hexagon shaped picture of our office building

Meet the team

IT4web is een betrokken IT-partner, gespecialiseerd in dienstverlening op het web. We komen graag bij u langs (of spreken in deze tijd online af) om samen te kijken welke oplossingen we zien om uw wensen te realiseren. We verschuilen ons niet achter e-mail en telefoon, maar zijn betrokken en persoonlijk.

illustration of mark

Mark

Eigenaar, devops consultant

Mark is mede-eigenaar en oprichter van IT4web en legt vaak het eerste contact met klanten.

illustration of jonne

Jonne

Eigenaar, back-end ontwikkelaar

Jonne is sinds 2018 mede-eigenaar van IT4web en is verantwoordelijk voor de aansturing van alle back-end werkzaamheden binnen projecten.

illustration of wendy

Wendy

Front-end developer

Wendy is een gedreven front-end developer, ze zorgt ervoor dat content op allerlei devices goed wordt getoond. Pixel perfect? Dan moet je bij Wendy zijn.

illustration of quiriene

Quiriene

Front-end developer

Quiriene is ons grafische wonder. Van een nieuwe huisstijl tot een gedetailleerd ontwerp van een nieuwe oplossing voor klanten; Quiriene verbaast keer op keer.

illustration of neutral avatar

Vacature

Medior/Senior developer

PHP, Laravel, Github, Docker, CI/CD, PHPUnit, VueJS, Composer.. Enthousiast? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's met een Medior of Senior ervaringsniveau om ons team te versterken.

Teamwork. Dat doe je niet alleen.

IT4web werkt samen met andere organisaties, zodat we gezamenlijk in staat zijn onze klanten de beste oplossing te bedienen.

piersma logo

Piersma.com ontzorgt organisaties door continuïteit te waarborgen op ICT-vlak waar het netwerk-, server- en werkplekbeheer betreft.

Daarbij ondersteunt Piersma.com bedrijven bij het formuleren van een visie en ICT-beleid, zodat organisaties in staat worden gesteld strategische keuzes te maken en realistische doelen kunt stellen (met een voorspelbaar budget als resultaat).

Uniserver logo

Met 22 jaar ervaring en 175 professionals in dienst is Uniserver een van de grootste cloudhosting organisaties van Nederland. Uniserver levert hoogwaardige en stabiele oplossingen voor MSP’s, ISV’s en het mid-market segment.

Uniserver ondersteunt hun partners en klanten met de nieuwste flexibele infrastructuuroplossingen en verregaande kwalitatieve dienstverlening. Zij geloven in partnership voor altijd: beginnend bij het eerste gesprek en gedurende de hele looptijd.

OpenSource logo

Ontwikkelaars over de hele wereld werken samen aan fantastische oplossingen en delen die met elkaar.

IT4web ondersteunt op diverse manieren de opensource community en maakt waar mogelijk gebruik van opensource oplossingen.