Dé oplossing voor

CORNELS®

CORNELS® is hét Nederlands topmerk in terrasoverkappingen, zonweringen en glassystemen. “We hechten meer waarde aan het buitenleven dan ooit. Thuis maken we het ons zo comfortabel mogelijk en betrekken we het buitenleven helemaal bij het wonen.”

Verbind buiten met binnen

Met de prachtige CORNELS® terrasoverkappingen, zonweringen en glassystemen verbinden CORNELS® dealers buiten met binnen. IT4web heeft CORNELS® geholpen met het verbinden van hun dealers met hun support en hun fabrieken. Zo heeft IT4web een applicatie gerealiseerd waarin alle orders worden beheerd, waarin dealers productinformatie kunnen vinden, waarin het hele bestelproces wordt ondersteund en waarin vanuit de fabrieken de actuele levertijden per order kunnen doorgegeven.

Alles komt samen

In de samenwerking van een merk met dealers en met fabrieken heeft iedereen behoefte aan de juiste informatie, op het juiste moment. Met de applicatie die IT4web heeft gerealiseerd, komt dat allemaal samen. Zodra de fabriek de levertijd bijwerkt, is de dealer daarvan op de hoogte. Prijsinformatie, technische documenten en marketingmateriaal van het merk is allemaal centraal te vinden. Ook de AfterSales wordt via de applicatie geregeld.

Portal

Alle betrokkenen (de medewerkers van het merk, de fabrieken en de dealers) loggen in op de CORNELS® portal. Hier zien ze precies die informatie die ze nodig hebben. Alle aanpassingen die ze online in de portal doen, zijn direct zichtbaar voor de andere gebruikers. De medewerkers van CORNELS® kunnen het hele proces via de portal aansturen en in goede banen leiden.

Meer oplossingen

Samen met onze klanten weten we de beste, op maat gemaakte oplossingen te realiseren.

Breinstraat

Breinstraat

Breinstraat is een online community voor jongeren en jongvolwassenen met niet aangeboren hersenletsel. Jongeren kunnen in een besloten omgeving met elkaar chatten, vragen stellen en video's met praktische tips en ervaringen bekijken.

Het Spoorwegmuseum

clouddiensten backup webapplicatie

Samen met Piersma.com en Denit heeft IT4web gezorgd dat het Spoorwegmuseum volledig in de cloud werkt, met een ticketshop in eigen beheer en koppelingen met de CRM-partner van het museum.

BLIJLES Onderwijs

webapplicatie

Een ambitieus bijlesbedrijf waar honderden jonge bijlesdocenten werkzaam zijn, hoe organiseer je dat veilig en efficiënt online?

Nieuwborgen.net

webapplicatie

Nieuwborgen.net heeft voor inwoners van de gemeente Oldambt in Groningen een "padwiezer" gelanceerd, om inwoners te helpen met verduurzaming.

Microsoft 365 back-up

clouddiensten backup

IT4web biedt voor klanten een volledige back-up van Microsoft 365 (Onedrive, Exchange & Sharepoint). Zekerheid voor een vast bedrag per maand.

Rail Rookies

Rail Rookies

Het Spoorwegmuseum heeft een te gekke, stoere en grappige kidsclub: Rail Rookies! De club is voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar die fan is van het museum en meer wil weten over treinen en het museum zelf.

JouwBespaarCoach

JouwBespaarCoach

Met een Energie Bespaarpakket kun je op eenvoudige wijze meteen starten met besparen. Verzilver je code, check je bouwmarkt en haal je pakket op.

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo is een leuke school met iets meer dan 520 leerlingen in Den Haag. Momenteel wordt er een nieuwe schoolgebouw gebouwd. Dat betekent fysieke en digitale verhuizing. IT4web helpt met de digitale verhuizing.