Dé oplossing voor

BLIJLES Onderwijs

Een ambitieus bijlesbedrijf waar honderden jonge bijlesdocenten werkzaam zijn, hoe organiseer je dat veilig en efficiënt online?

Over Blijles

BLIJLES is hét maatschappelijke onderwijsplatform in de Randstad voor en door jongeren, opgericht door studenten Max Uphoff en Jesper van Loon. In samenwerking met Universiteit Leiden en Erasmus Universiteit Rotterdam ontwikkelden zij een innovatieve manier om leerlingen en bijlesdocenten aan elkaar te koppelen op basis van karaktereigenschappen en persoonlijke voorkeuren. IT4web helpt BLIJLES met het ontwikkelen van BLIJ PORTAAL, hun digitale administratie- en leerlingvolgsysteem. Door dit krachtige systeem kan BLIJLES zich 100% richten op het toegankelijk maken van bijles voor alle leerlingen die dit nodig hebben.

Stapsgewijs

IT4web werkte voor BLIJLES een plan uit om in verschillende fases toe te werken naar een volledig systeem. Iedere week een tussentijds overleg om de vervolgstappen te bespreken. Een cyclus van bespreken, uitwerken en testen. BLIJLES heeft daardoor het systeem direct in gebruik kunnen nemen, wat belangrijk was om te kunnen blijven groeien.

BLIJ PORTAAL

De organisatie van BLIJLES heeft als administrator inzicht in verschillende key performance indicators en kan bijsturen waar nodig. Alle bijlesdocenten kunnen persoonlijk inloggen, bijlessen registreren, gegevens aanpassen. BLIJ PORTAAL ontzorgt alle partijen van onnodige administratieve taken en bevordert efficiënt en zorgvuldig werken, waardoor de kosten beperkt blijven.

Overzicht

Het systeem dat IT4web voor BLIJLES heeft ontwikkeld heeft o.a. de volgende functies:

  • matchmaking leerlingen en bijlesdocenten
  • dossiervorming en interne communicatie
  • registratie bijlessen
  • uitbetalen bijlessen.

Meer oplossingen

Samen met onze klanten weten we de beste, op maat gemaakte oplossingen te realiseren.

CORNELS®

CORNELS®

CORNELS® is hét Nederlands topmerk in terrasoverkappingen, zonweringen en glassystemen. “We hechten meer waarde aan het buitenleven dan ooit. Thuis maken we het ons zo comfortabel mogelijk en betrekken we het buitenleven helemaal bij het wonen.”

Breinstraat

Breinstraat

Breinstraat is een online community voor jongeren en jongvolwassenen met niet aangeboren hersenletsel. Jongeren kunnen in een besloten omgeving met elkaar chatten, vragen stellen en video's met praktische tips en ervaringen bekijken.

Het Spoorwegmuseum

clouddiensten backup webapplicatie

Samen met Piersma.com en Denit heeft IT4web gezorgd dat het Spoorwegmuseum volledig in de cloud werkt, met een ticketshop in eigen beheer en koppelingen met de CRM-partner van het museum.

Nieuwborgen.net

webapplicatie

Nieuwborgen.net heeft voor inwoners van de gemeente Oldambt in Groningen een "padwiezer" gelanceerd, om inwoners te helpen met verduurzaming.

Microsoft 365 back-up

clouddiensten backup

IT4web biedt voor klanten een volledige back-up van Microsoft 365 (Onedrive, Exchange & Sharepoint). Zekerheid voor een vast bedrag per maand.

Rail Rookies

Rail Rookies

Het Spoorwegmuseum heeft een te gekke, stoere en grappige kidsclub: Rail Rookies! De club is voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar die fan is van het museum en meer wil weten over treinen en het museum zelf.

JouwBespaarCoach

JouwBespaarCoach

Met een Energie Bespaarpakket kun je op eenvoudige wijze meteen starten met besparen. Verzilver je code, check je bouwmarkt en haal je pakket op.

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo

Hofstad Mavo Havo is een leuke school met iets meer dan 520 leerlingen in Den Haag. Momenteel wordt er een nieuwe schoolgebouw gebouwd. Dat betekent fysieke en digitale verhuizing. IT4web helpt met de digitale verhuizing.