Het ontstaan

IT4WEB is door Mark Vergroesen tijdens zijn studie opgericht in 2009. 
Werkzaamheden betroffen toen voornamelijk het bouwen en hosten van websites.

Naarmate de studie vorderde nam ook het aantal projecten toe en werden er naast websites ook webapplicaties gebouwd. Ook nam het aantal opdrachten op consultancy-basis toe en werd veel samengewerkt met Piersma.com. In 2013 werd zodoende besloten de VOF om te zetten naar een BV en in te trekken bij (vanaf dat moment) zusterbedrijf Piersma.com in Roelofarendsveen.

 

 

Samenwerking

IT4WEB werkt samen met zusterorganisaties Piersma.com en Qubify, waarmee we als organisaties gezamenlijk in staat zijn onze klanten binnen het hele IT-spectrum te bedienen.

 IT4WEB houdt zich bezig met alle web-gerelateerde dienstverlening.
Dat is voornamelijk Cloud-gericht, denk hierbij bijvoorbeeld aan het realiseren van backups die veilig online worden opgeslagen, of het aanbieden van server-resources in de Cloud. Het ontwikkelen en beheren van websites en –applicaties behoren tot onze specialismen.

 Piersma.com ontzorgt organisaties door continuïteit te waarborgen op ICT-vlak waar het netwerk-, server- en werkplekbeheer betreft. Daarbij ondersteunt Piersma.com bedrijven bij het formuleren van een visie en ICT-beleid, zodat organisaties in staat worden gesteld strategische keuzes te maken en realistische doelen kunt stellen (met uiteindelijk ook een voorspelbaar budget als resultaat).

 Qubify is erop gericht om bedrijven te ondersteunen in de transitie van data naar informatie.
We zien dat heel veel bedrijven data opslaan in een verscheidenheid aan applicaties, waarin informatie ligt opgeslagen over klanten, omzet, winst, prognoses etc. In de praktijk blijkt het een uitdaging om die data te kunnen omzetten tot operationele en strategische informatie voor het management. Qubify zorgt middels de implementatie van (eigen) datawarehouse-oplossingen voor dashboards met geconsolideerde informatie, zodat het management beter in staat is de organisatie aan te sturen en weloverwogen beslissingen kan nemen.

Het Team

Het team van IT4WEB bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers die het woord team erg serieus nemen. We denken dat samenwerking valt of staat bij goed contact met collega's, waarbij ieder zijn eigen specialiteit en expertise heeft. Dat stimuleren we flink in elkaar, zowel door tijd te nemen voor het leren van nieuwe technieken, het uitzoeken van nieuwe technologie en het houden van sessies waarin we elkaar vertellen waar we mee bezig zijn. Dat doen we overigens ook met de collega's van Piersma.com, zodoende blijven we ook op de hoogte van onderdelen binnen de IT die grenzen aan ons eigen vakgebied.

We versterken ons team gevoel ook door elkaar uit te dagen op de squashbaan, gamesessies en pizza-avondjes, waarbij we ook klanten van harte welkom heten.

 


Terugbelverzoek