Webhosting & Docker hosting

Websites en webapplicaties die gebouwd zijn moeten op servers worden opgeslagen, zodat ze door bezoekers kunnen worden geraadpleegd.

IT4WEB beheert eigen clusters van servers waarop uw website kan worden gehost.
Daarnaast bieden we de mogelijkheid om moderne websites en -applicaties te draaien op een van onze Docker platformen. Zo kunnen we websites plaatsen in acceptatieomgevingen, A/B tests realiseren en uw omgeving laten meeschalen met het aantal verzoeken dat moet worden afgehandeld door onze platformen.

Domeinregistratie

Het registreren van domeinen wordt vaak onderschat.
Je kunt bij tienduizenden partijen ter wereld een domeinnaam claimen, de kosten zijn laag en de oplevering gebeurt vaak binnen 5 minuten.

Toch zitten er enorme risico's aan het claimen van domeinen voor organisaties.
Een aantal problemen die we meerdere keren per maand tegenkomen;

Deze problemen leiden altijd tot extra kosten en vertraging/oponthoud van projecten, maar in een aantal gevallen ook tot enorme problemen voor de organisatie. Als het primaire domein verloopt is de organisatie opeens onbereikbaar, zowel op het web als per mail en is het niet zeker dat het domein nog kan worden teruggeclaimd. Bovendien kunnen alle mailtjes opeens bij een concurrent terecht komen.

IT4WEB verzorgt voor klanten domeinregistratie en -beheer, waarbij we u persoonlijk benaderen om deze problemen te voorkomen. Uiteraard bieden we de mogelijkheid om het technische beheer van één of meer domeinnamen te scheiden van het administratieve beheer, zodat u met een gerust hart uw consultant of projectmedewerker (tijdelijk) toegang kunt geven tot een subset van uw domeinen.Terugbelverzoek