Business Intelligence By Qubify je kunt pas een goede beslissing maken als je over de juiste informatie beschikt

Veel organisaties bezitten een grote hoeveelheid aan data, maar realiseren zich niet hoe waardevol die data kan zijn voor leidinggevenden of het centrale management.

Zo kan met behulp van aanwezige gegevens over klanten en personeel al een voorspelling worden gemaakt van de personele inzet die nodig is voor een optimale verhouding tussen omzet en kosten.

Zusterbedrijf Qubify brengt samen met uw organisatie de behoefte in kaart en is in staat om bijvoorbeeld door het inzetten van een datawarehouse te zorgen dat u middels Big Data eenduidige, constructieve informatie krijgt gepresenteerd. IT4WEB levert hierbij, indien gewenst, online dashboards zodat de informatie live kan worden bekeken of getoond op grote displays.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sales of marketing afdeling, waar live het resultaat wordt getoond en wordt uitgezet tegen het verwachte resultaat om die tijd. Informatie over de actuele telefonische bereikbaarheid van uw klantenservice, het aantal actuele bezoekers, het resultaat van marketingcampagnes, de best verkopende medewerker, de best verkopende shop, de best verkopende productcombinaties, het is allemaal in relatie tot elkaar te brengen en daarmee te gebruiken om beter te kunnen sturen.Terugbelverzoek