Solarwinds Hybrid Backup

Een gecrashte omgeving, een virusbesmetting, een hack, een menselijke fout.. Er zijn diverse redenen die kunnen leiden tot het verlies van data. Voor een onderneming kan dat verlies desastreuze gevolgen hebben. 

Daarom moet alle data goed beschermd worden, zowel door actief te monitoren, patches te installeren, rechten te beperken.. Maar ook door het maken van betrouwbare back-ups. 

IT4WEB adviseert ondernemingen gebruik te maken van Solarwinds Hybrid Backup-oplossingen, zodat back-up data veilig online is opgeslagen, maar indien gewenst ook lokaal aanwezig kan zijn. 

We maken samen met u een plan waarbij we uw data classificeren, de risico's in kaart brengen en bekijken welke oplossingen nodig zijn om tijdens een groot probleem snel terug te kunnen vallen op een back-up. Samen zorgen we ervoor dat uw data veilig wordt opgeslagen op servers van SolarWinds in datacenters in Nederland of binnen de EU, er dagelijks wordt gerapporteerd over de back-up en er voldoende wordt getest om te kunnen blijven valideren dat alle systemen in het geval van een disaster daadwerkelijk kan worden teruggezet.
 


 Terugbelverzoek